Tilbage til

Savdoktoren.dk

🇺🇦

Støt Ukraine – Din hjælp gør en forskel!

I disse udfordrende tider har vi hos Savdoktoren iværksat en vigtig indsats for at støtte det ukrainske folk.
Mange ukrainere står uden strøm, og med en hård og kold vinter på vej, er brændsel essentielt for overlevelse. Derfor indsamler vi brugte motorsave, der kan hjælpe med at forsyne Ukraine med brænde til den kommende vinter, da i en tid hvor vinteren skal medbringe varme og hygge, er dette lang fra sandheden for ukrainske familier.
Derfor har vi hos Savdoktoren, valgt at støtte op og bidrage til det ukrainske folk, dette har vi valgt ved at donere gamle motorsave.
Vi hos Savdoktoren er stolte af at samarbejde med Bevar Ukraine, en dansk humanitær non-profit organisation. Bevar Ukraine er dedikeret til at yde vital humanitær hjælp i Ukraine og tilbyder støtte til flygtninge i nød. Læs mere om Bevar Ukraines betydningsfulde arbejde og hvordan du kan bidrage ved at besøge link: https://bevarukraine.dk/

Hvordan kan du hjælpe?

Har du en motorsav, du ikke længere bruger? Giv den nyt liv ved at donere den til vores indsamlingsaktion, hvor den kan gøre en forskel. Ved at donere din sav hjælper du ukrainere denne vinter til forsyningen af brænde, genopbygning, osv.
Har du en motorsav uden sværd eller kæde, som du gerne vil donere? Det er ikke noget problem! Så længe motoren kører, vil vi med glæde modtage din donation. Din fungerende motorsav kan stadig gøre en stor forskel.
Vi har brug for lige præcis din støtte!

SĂĄdan Bidrager Du:

Vi modtager gerne alle typer motorsave, uanset mærke, model eller årgang.
Det eneste krav er, at saven skal være funktionsdygtig. Udfyld venligst formularen nedenfor med specifikationer på din motorsav, og send den til os. En af vores medarbejdere vil derefter kontakte dig med vejledning til sikker pakning og information om returlabel samt forsendelse.
Som tak for dit bidrag og støtte til vores sag, sender vi dig en Savdoktor t-shirt som vi håber du vil bære med stolthed.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os på info@savdoktoren.dk.
Lad os sammen støtte og bidrage til Ukraine!

Indsend motorsav

Doner motorsav

"(påkrævet)" indikerer påkrævede felter

Jeg bekræfter at motorsaven starter og kører(påkrævet)
Vi kan desværre ikke tage imod motorsave som ikke kan starte og køre. Tak for din forståelse.
Slip fil her eller
Accepterede filtyper: jpg, jpeg, png, heic, heif, mp4, m4v, mpg, wmv, mov, avi, swf, Maks. filstørrelse: 100 MB, Maks. antal filer: 5.
    Som tak for dit bidrag, sender vi dig en Savdoktoren t-shirt. Angiv din størrelse her.

    © 2024 P. J. Skovværktøj ApS, CVR-nr. 30827961